Bestellen

Het boekje kost €15,-. 

 

De bestelling zal worden verzonden met PostNL. Een enkel boekje past door de brievenbus, meerdere boekjes moeten worden verzonden als pakketpost. De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal bestelde boekjes. 

 

verzendkosten binnen Nederland  

1 boekje                              4,50                                                                            

2-10 boekjes                      7,45

 

verzendkosten naar België (verzending met pakketpost)

1-4 boekjes               13,00

5-10 boekjes             19,50

 

Let op: helaas zijn alle boekjes op dit moment uitverkocht. De mensen die voor 13 mei 2019 hun boekje besteld hebben zullen dit nog ontvangen. Er worden nieuwe boekjes gedrukt. Mocht je nu alvast een nieuw gedrukt boekje willen bestellen, stuur me dan even je gegevens per mail of via het contactformulier. Zodra het boekje weer leverbaar is (naar verwachting juli 2019) zal ik dan contact met je opnemen over het overmaken van het bedrag waarna het boekje kan worden verzonden.  

 

 

 

Om een of meerdere boekjes te bestellen stuur je me je contactgegevens per mail of via de contactpagina, laat je weten hoeveel exemplaren je wilt ontvangen en maak je het bedrag voor het gewenste aantal boekjes incl. verzendkosten over naar IBANnr. NL37 RABO 0315 846 909 ten name van M. Scheres onder vermelding van de naam waaronder je besteld hebt. 

Na de ontvangst van dit bedrag zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden toegezonden. 

 

Let op: het maken en uitgeven van het boekje is een kleinschalig project. In overleg met de Kamer van Koophandel heeft er geen inschrijving in het KvKregister plaatsgevonden en is er dus ook geen BTWnr. aanwezig. 

 

Heb je vragen over de bestelling neem dan contact op via voorlichtingsboekjehechting@gmail.com.